Δυναμική διαμαρτυρία κατά του δημάρχου Π. Αγγελίδη! (βίντεο)

Δυναμικό παρών έδωσαν στο κέντρο της πόλης των Σερρών στην πλατεία Ελευθερίας σήμερα το μεσημέρι φιλόζωοι από πολλές πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λαμία κ.ά.) οι οποίοι βροντοφώναξαν συνθήματα υπέρ της ζωής, των ζώων, του πολιτισμού και κατά του δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη ο οποίος ξεδιάντροπα με τον πλέον φασιστικό τρόπο δύο φορές δημόσια δήλωσε ότι επιδιώκει και θέλει την θανάτωση υγειών αδέσποτων ζώων.

Η διαμαρτυρία, που πραγματοποιήθηκε χάρη στην δικηγόρο Κατερίνα Τσέρτου, περιελάμβανε ακόμα και συναυλία του συγκροτήματος Εμιγκρέ (EMIGRE) το οποίο είχε προαναγγείλει μέσω facebook τη συμμετοχή του. Στην πορεία και τη συγκέντρωση συμμετείχαν και οι εθελοντές - μέλη του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) τους οποίους ο δήμαρχος και η «αυλή» του χαρακτηρίζουν συχνά - πυκνά ακραίους φιλόζωους μόνο και μόνο για να απαξιώσει το έργο τους, επειδή εδώ και χρόνια αντιδρούν στα περιστατικά κακοποίησης ζώων και καταγγέλλουν στην υπερσυγκέντρωση σκυλιών στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών, που ενώ έχει άδεια μόλις για 70 αδέσποτα φιλοξενεί περισσότερα από 600!

Οι διαδηλωτές επέδωσαν συμβολικά «κόκκινη κάρτα» στον δήμαρχο Σερρών όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που τράβηξε η Ιωάννα Ίτσιου.

Άλλωστε αυτές τις μέρες που δήμαρχος, αντιδήμαρχος και λοιποί – οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα ζώα ως σκουπίδια – ψάχνουν τρόπους να παρουσιάσουν τις προκλητικές δηλώσεις του Πέτρου Αγγελίδη με πιο... ωραίο τρόπο για να μετριάσουν τις αντιδράσεις, στην πόλη από τον Φ.Ο.Σ. με τη συνεργασία εθελοντών κτηνιάτρων από το εξωτερικό υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούνται εκατοντάδες στειρώσεις αδέσποτων για άλλη μια χρονιά χωρίς να επιβαρύνεται ο δημότης και ο προϋπολογισμός του Δήμου.

Αυτά όμως ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης τα θεωρεί «ακρότητες», όπως προφανώς ακρότητες θεωρεί τόσο ο ίδιος όσο και ο υπεύθυνος για το Κυνοκομείο εντεταλμένος σύμβουλος Χρήστος Γρηγοριάδης, που έκανε «χαβαλέ» στο άκουσμα της διαμαρτυρίας, το γεγονός ότι άνθρωποι από πολλές περιοχές της χώρας οργανώθηκαν για να γίνουν ασπίδα προστασίας για τα αδέσποτα. Θυμίζουμε στις 10 Νοεμβρίου ακόμα και ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Πατούλης εναντιώθηκε στις δηλώσεις του Πέτρου Αγγελίδη.

Οι διαδηλωτές επέδωσαν συμβολικά «κόκκινη κάρτα» στον δήμαρχο Σερρών κατέθεσαν ψήφισμα μαζί με τους υπογραφές που είχαν συγκεντρώσει.


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget