Ιταλοί πυροσβέστες ανέσυραν ζωντανό σκύλο από τον σεισμό στην Ιταλία!!! (βίντεο)

Ιταλοί πυροσβέστες ανέσυραν ζωντανό έναν σκύλο από τα χαλάσματα που άφησε πίσω του ο ισχυρότερος σεισμός που συντάραξε τη χώρα εδώ και δεκαετίες, ενώ σπεύδουν να περισυλλέξουν θρησκευτικά κειμήλια από τις εκκλησίες που κατέρρευσαν από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα διακρίνονται μέλη των συνεργείων διάσωσης, τα οποία με τη βοήθεια ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, σκάβουν στα συντρίμμια προκειμένου να απεγκλωβίσουν έναν σκύλο.

Το ζώο είναι καλυμμένο με σκόνη και δείχνει τρομαγμένο και σε σύγχυση. Ωστόσο, δεν έχει πάθει το παραμικρό.

Οι αρχές τύλιξαν σε ένα προστατευτικό περίβλημα το άγαλμα ενός αγίου και το μετέφεραν εκτός ενός μισογκρεμισμένου ναού στην πόλη Νόρτσια, που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των 6,6 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Δεν έχουν αναφερθεί νεκροί ή σοβαρά τραυματίες από τον σεισμό, τον ισχυρότερο στην Ιταλία μετά τη δόνηση των 6,9 βαθμών κοντά στη Νάπολη το 1980, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 2.735 ανθρώπους.

Πολλοί άνθρωποι εγκατέλειψαν τις πληγείσες περιοχές μετά τον μικρότερης έντασης σεισμό που συγκλόνισε την χώρα τον Αύγουστο με σχεδόν 300 νεκρούς και τα περισσότερα σπίτια της Νόρτσιας κατάφεραν να αντέξουν στη νέα σεισμική δόνηση.

Δείτε το βίντεο από τη διάσωση του σκύλου...



«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget