Το παίζει Τρελός για να... γλυτώσει! (βίντεο)

Στις 7 Μαρτίου 2017 αναμένεται να δικαστεί ο άνδρας που πυροβόλησε με το αεροβόλο όπλο του και άφησε παράλυτο ένα κουταβάκι στο χωριό Κορυφή του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας στις 2 Απριλίου του 2015.


Η δίκη έχει αναβληθεί δύο φορές (τον Σεπτέμβιο και τον Οκτώβριο του 2016) μέχρι τώρα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας καθώς ο δράστης προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του - μέσω του γιου του - ως ψυχοπαθή για να γλυτώσει τις συνέπειες των πράξεων του.

Ενώ στο δικαστήριο ο γιος του δράστη παρουσίασε έγγραφα που έδειχναν τον πατέρα του να νοσηλεύεται με οξεία ψύχωση ο κατηγορούμενος κυκλοφορούσε ανενόχλητος στο χωριό του...


Οι άνθρωποι που πάλεψαν ώστε ο δράστης να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ζητούν από τους φιλόζωους να παραβρεθούν στο δικαστήριο για να στηρίξουν την οικογένεια του παράλυτου σκύλου.

Θυμίζουμε ότι ο αυτόπτης μάρτυρας που είχε απειληθεί από τον δράστη τελικά κατέθεσε μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα στο Πλατύ Ημαθίας στις 11 Απριλίου του 2015.

Το κουτάβι τότε μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη στη Θεσσαλονίκη ο οποίος και υπέγραψε τη γνωμάτευση αναφορικά με την κατάσταση του ζώου και την αίτια που έμεινε παράλυτο καθώς η ακτινογραφία δείχνει το σφαιρίδιο του αεροβόλου σφηνωμένο στην σπονδυλική στήλη του κουταβιού.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget