Αθώος κρίθηκε ο Φαρμακοποιός που έριξε βρωμόνερα σε αδέσποτο...

Από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο αθωώθηκε σήμερα ο φαρμακοποιός που τον Μάιο του 2015, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, έριξε έναν κουβά με βρωμόνερα και χλωρίνη προκειμένου να διώξει έναν αδέσποτο σκύλο.

Περαστικός είχε καταγράψει με το κινητό του όχι μόνο τον συγκεκριμένο άνδρα αλλά και την σύζυγο του η οποία έριχνε νερό με το ποτήρι στο ζώο.

Θυμίζουμε η δημοσίευση των βίντεο στο facebook  στις 3 Ιουνίου 2015 είχε προκαλέσει και την αντίδραση πολλών φιλόζωων οι οποίοι είχαν καταγγείλει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την κακοποίηση του ζώου και εξαιτίας του ντόρου ανακοίνωση είχε βγάλει και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης που τόνιζε τα εξής: «δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους».

Μπορεί το συνδικαλιστικό όργανο των φαρμακοποιών να καταδίκασε τον συνάδελφο τους αυτό όμως δεν έκανε το δικαστήριο…


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget