Αδέσποτα σκυλάκια έσωσαν από βέβαιο θάνατο κουτάβι που βρήκαν στα σκουπίδια!!!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας αστυνομικός από το Novo Horizonte της Βραζιλία, έφευγε από το σπίτι του και καθώς περπατούσε είδε την σκυλίτσα του γείτονά του να ψάχνει επίμονα μέσα στις σακούλες σκουπιδιών.

Όπως όμως κατάλαβε κατά την επιστροφή του, η σκυλίτσα δεν έψαχνε κάτι να φάει αλλά το μητρικό της ένστικτο και η μεγάλη της καρδιά την οδήγησε σε αυτήν την πράξη.

Όταν λοιπόν ο αστυνομικός επέστρεψε στο σπίτι του, είδε πάλι την σκυλίτσα δίπλα από τις σακούλες σκουπιδιών, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της! Κρατούσε απαλά στο στόμα της ένα νεογέννητο κουταβάκι.




Μόλις ο αστυνομικός είδε το μικρό κουταβάκι, το πήρε από την σκυλίτσα αλλά αυτή κλαίγοντας επίμονα «ζητούσε να μείνει μαζί του». Και βέβαια δεν μπορούσε να της αρνηθεί.

Ο αστυνομικός κάλεσε τον διασώστη αδέσποτων ζώων, Marco Antonio Rodrigues, για να τον βοηθήσει.

Όταν ο Marco έφτασε στο σπίτι του αστυνομικού επιβεβαίωσε ότι: «Η σκυλίτσα έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στην διάσωση του κουταβιού».

Τώρα όμως ο Marco θα πρέπει να βρει μία παρένθετη μητέρα για το κουταβάκι που να μπορεί να θηλάσει. Τότε ξεκίνησε την αναζήτηση μέσω του FB.


Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε το κουταβάκι με την παρένθετη μητέρα του!


Δυστυχώς ο ασυνείδητος με την σκληρή καρδιά που πέταξε το κουτάβι δεν είναι εύκολο να βρεθεί και να δεχτεί τις κυρώσεις του νόμου.

Όμως το κουτάβι τα κατάφερε και το πιο όμορφο και συνάμα συγκλονιστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως: Marco: «Το ένα σκυλί το διέσωσε και το άλλο το κράτησε στην ζωή!» «Πόσο όμορφο πράγμα!»… Η αγάπη νίκησε!

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget