Γυναίκα πάτησε σαλιγκάρι και μετά το πήγε στον κτηνίατρο!

Αυτή την εποχή βρέχει πολύ στο Τελ Αβίβ και τα σαλιγκάρια που αγαπούν την υγρασία άρχισαν να βγαίνουν έξω, όπως αυτό το σαλιγκάρι που το πάτησε κατά λάθος μια γυναίκα.

Η γυναίκα που πάτησε το σαλιγκάρι πίστευε, ότι όλες οι ζωές έχουν αξία, οπότε πήρε το τραυματισμένο σαλιγκάρι και το πήγε στην κλινική ζώων HaClinica.

Εκεί άρχισαν να του φτιάχνουν το κέλυφός του. “Για το σπασμένο κέλυφος χρειαζόμαστε ένα συνδυασμό υπομονής και φινέτσας μαζί με εποξική κόλλα”, έγραψε η κλινική και μεταφράστηκε από την Ισραηλινή ιστοσελίδα From The Grapevine.

Πρέπει να σιγουρευτούμε, ότι η κόλλα θα μείνει στο εξωτερικό και δεν θα εισχωρήσει στο εσωτερικό” Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και μετά από λίγο το σαλιγκάρι που πήρε το όνομα Τσέβι, μετακόμισε το φορητό σπίτι του.

Βέβαια, θα παραμείνει στην κλινική για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να είναι έτοιμο να ξαναβγεί στην φύση. Αυτή την εποχή βρέχει πολύ στο Τελ Αβίβ και τα σαλιγκάρια που αγαπούν την βροχή άρχισαν να βγαίνουν έξω.

Όπως αυτό το σαλιγκάρι που το πάτησε κατά λάθος μια γυναίκα.

Η γυναίκα που τραυμάτισε κατά λάθος το σαλιγκάρι πιστεύει, ότι όλες οι ζωές έχουν αξία, οπότε έσπευσε να πάει το σαλιγκάρι στον κτηνίατρο.

Εκεί άρχισαν να του επισκευάζουν το κέλυφος. “Για το σπασμένο κέλυφος, χρειαζόμαστε ένα συνδυασμό υπομονής και εποξικής κόλλας”.

“Πρέπει να βεβαιωθούμε, ότι η κόλλα θα μείνει έξω από κέλυφος και δεν θα διεισδύσει στο εσωτερικό.”

Η εγχείρηση ήταν επιτυχής. Στην συνέχεια, το σαλιγκάρι μετακόμισε στο φορητό του σπίτι.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget