Τα σκυλιά πάνε παραλία και με το Νόμο!!!

Τα σκυλιά πάνε παραλία με την έγκριση Υπουργείου

Ραντεβού στην παραλία μπορούν πλέον να δίνουν οι απανταχού φιλόζωοι μετά από τη θετική απόκριση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σε αίτημα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων.

Η απόφαση φαίνεται πως εξασφαλίζει την ελεύθερη παραμονή των κατοικιδίων σε θάλασσσες και ακτές, ενώ σύντομα αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου.

Το αίτημα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων, για ...ελεύθερο κολύμπι των ζώων στις παραλίες, που εκκρεμούσε από το 2013, έλαβε επιτέλους τη θετική απάντηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Η έκδοση της σχετικής εγκυκλίου  θα επιτρέπει το κολύμπι των ζώων, ώστε Έλληνες και αλλοδαποί επισκέπτες να μπορούν να κάνουν ελεύθερα τις διακοπές τους στη θάλασσα μαζί με τα κατοικίδιά τους.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 với website giaonhan247.vn với dịch vụ chuyên order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget