Σκύλος:Αυτός είναι ο ''Χάκλμπερι'' που του αρέσει να ζει πάνω στην σκεπή του σπιτιού!!!

Αυτός είναι ο Χάκλμπερι, ο σκύλος που λατρεύει να κάθεται και να ατενίζει τον κόσμο από την σκεπή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του.

Οι περαστικοί εκπλήσσονται τόσο πολύ από το θέαμα, που ο ιδιοκτήτης του αναγκάστηκε να γράψει ένα σημείωμα, το οποίο αναφέρει ότι είναι πλήρως ενήμερος για τις περίεργες βόλτες του σκύλου και έχει φροντίσει για την ασφάλειά του.

“Δεν τον αφήνουμε ποτέ στην πίσω αυλή χωρίς να υπάρχει κάποιος στο σπίτι. Δε θα πηδήξει, εκτός αν τον δελεάσετε με φαγητό ή μια μπάλα”, αναφέρει το σημείωμα. “Εκτιμούμε την ανησυχία σας, αλλά μη μας χτυπήσετε την πόρτα… Ξέρουμε ότι βρίσκεται εκεί πάνω. Αλλά μπορείτε να τον βγάλετε όσες φωτογραφίες θέλετε και να τις μοιραστείτε με τον κόσμο”, προσθέτει ο ιδιοκτήτης.

Αυτός είναι ο Χάκλμπερι, ο σκύλος που λατρεύει να περνάει χρόνο στην σκεπή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του.

Οι περαστικοί εκπλήσσονται τόσο πολύ από το θέαμα, που ο ιδιοκτήτης του Χακ αναγκάστηκε να γράψει ένα σημείωμα, στο οποίο αναφέρει: “Μη φοβηθείτε! Ο Χακ τιμά το όνομά του και έχει μάθει να πηδάει στην σκεπή από την πίσω αυλή.

Ποτέ δεν τον αφήνουμε στην πίσω αυλή χωρίς να υπάρχει κάποιος στο σπίτι. Δε θα πηδήξει, εκτός και αν τον δελεάσετε με φαγητό ή μπάλα. Εκτιμάμε την ανησυχία σας, αλλά μη μας χτυπήσετε την πόρτα… Ξέρουμε ότι είναι εκεί πάνω. Αλλά μπορείτε να τον βγάλετε όσες φωτογραφίες θέλετε και να τις μοιραστείτε με τον κόσμο.”

Υποστηρίζουν ότι ξέρουν για τις περίεργες βόλτες του σκύλου τους και ότι έχουν φροντίσει για την ασφάλειά του.

“Εκτιμάμε την ανησυχία σας, αλλά μη μας χτυπήσετε την πόρτα… Ξέρουμε ότι είναι εκεί πάνω.”


Πηγή: tilestwra.com
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget