Τουρίστρια πλησιάζει έναν αδέσποτο σκύλο σε ελληνική παραλία...Αυτό που ακολουθεί όμως... (βίντεο)

γατουλιτσες
Η Blue μου ήταν ένα από τα εκατομμύρια αδέσποτα εκεί έξω, όταν την είδα για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Ήμουν σε διακοπές σε ένα μικρό χωριό δίπλα στη θάλασσα, περίπου 150 χλμ από την Αθήνα – και το να είσαι σε διακοπές στην ύπαιθρο δεν είναι ότι πιο εύκολο, ειδικά όταν έχεις μαζί σου και τα σκυλιά σου.

Κάθε απόγευμα, περπατούσα με τα σκυλιά στη θάλασσα – οι άνθρωποι είχαν φύγει μετά το ηλιοβασίλεμα, και είχαν όλη την παραλία (και τα 16 χιλιόμετρα της) δικά τους. Ήταν απόγευμα, όταν την είδα να έρχεται προς το μέρος μας, κουνώντας την ουρά της. Μας είχε εντοπίσει από μακριά. Φάνηκε πως έψαχνε απεγνωσμένα για συντροφιά, έτσι χώθηκε αμέσως στην παρέα μας.

Αλλά η Blue είχε κάτι άλλο, που έκανε τη ζωή της σαν αδέσποτο εξαιρετικά ευάλωτη: ήταν απελπισμένη – απελπισμένη για προσοχή, για ανθρώπινη συντροφιά, για μια οικογένεια όπου θα την ένιωθε δική της...


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget