ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρίχνουν φόλες στην παραλία της Ερέτριας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρίχνουν φόλες στην παραλία της Ερέτριας
Μαζική δηλητηρίαση σκυλιών. Το πρωί στις 7 Ιουνίου βρέθηκαν σκυλιά να χαροπαλεύουν ακόμα και μέσα στην θάλασσα, στην παραλία αλλά στον κεντρικό παραλιακό πεζόδρομο της περιοχής.

Σημειώνουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο στην περιοχή του νεκροταφείου.

Η συστηματική εγκατάλειψη των οικόσιτων ζώων και η μη στείρωση μη αδέσποτων σκυλιών και γατιών καθώς και η αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας, οδηγούν στην αύξηση του πληθυσμού των αδέσποτων.

Καταφέραμε κάποια να τα σώσουμε άλλα και κάποια πέθαναν. Δεν ξέρω αν αυτό ικανοποιεί κάποιους διεστραμμένους και κατά ποσό είναι ευχαριστημένη η δημοτική αρχή με αυτά που συμβαίνουν.

Καλά είναι τα ευχολόγια και οι συσκέψεις αλώστε είναι ανέξοδες και δεν έχουν και πολίτικο κόστος. οι πράξεις είναι το δύσκολο σε αυτόν το τόπο. Σε πολιτισμένες κοινωνίες οι αρχές φροντίζουν όλα να λειτουργούν σωστά ώστε να μην αφήνουν το περιθώριο στους πολίτες να αναλαμβάνουν αυτοί δράση και να φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα. Πρακτικές του μεσαίωνα πρέπει να τελειώσουν σήμερα και όλοι να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget