Έκανε βουτιά στον Τάμεση για να σώσει ένα σκυλάκι! (βίντεο)

Έκανε βουτιά στον Τάμεση για να σώσει το σκυλάκι του! (βίντεο)
Επιχείρηση στον ποταμό Τάμεση, προκειμένου να σώσουν έναν σκύλο και έναν νεαρό άνδρα που βούτηξε για να τον βοηθήσει, διεξήγαγαν οι Αρχές του Λονδίνου (προχθές Κυριακή 11-6-2017).

Βλέποντας τον σκύλο κάποιου συμπολίτη του να έχει βρεθεί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ποτάμι που διασχίζει την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, ο νεαρός άνδρας δεν δίστασε να πέσει στα νερά, μεταφέροντας το τρομαγμένο τετράποδο σε ένα πιο ασφαλές σημείο.

Ο άνδρας κρατήθηκε από τις αλυσίδες ασφαλείας οι οποίες έχουν τοποθετηθεί κοντά στη γέφυρα του Ουέστμινστερ, διατηρώντας έτσι τόσο τον σκύλο όσο και τον εαυτό του έξω από το νερό, μέχρι να προσεγγίσει στο σημείο κάποιο περιπολικό σκάφος.

Λίγο αργότερα, ο σκύλος επανενώθηκε με τον ανακουφισμένο ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον θαρραλέο νεαρό Λονδρέζο.

Δείτε το βίντεο:

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget