Καταδικάστηκε χωρίς αναστολή ο άνδρας που δηλητηρίασε σκύλο στο Μενίδι!

Καταδικάστηκε χωρίς αναστολή ο άνδρας που δηλητηρίασε σκύλο στο Μενίδι
Με ποινή φυλάκισης 15 μηνών χωρίς αναστολή (αλλά εξαγοράσιμη) και με χρηματική ποινή 5.000 ευρώ καταδικάστηκε στις 29 Μαΐου 2017 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών άνδρας, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2012 δηλητηρίασε με φόλα τον σκύλο της γειτόνισσας του στο Μενίδι της Αττικής.

Ο Μιχαήλ - Ιάσων Παπαδημητρίου, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, εξήγησε ότι o δράστης, όταν η γυναίκα βρήκε νεκρό στην αυλή της μονοκατοικίας της το ζώο, της είπε «καλά σου έκαναν» και δεν δίστασε να ομολογήσει κυνικά την πράξη του και μάλιστα αυτό το έκανε ενώπιον των ανδρών, που εκείνη την ώρα εργάζονταν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Στο ακροατήριο, κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη και την ομολογία του, αλλά το δικαστήριο πείστηκε από τις μαρτυρίες των αυτήκοων μαρτύρων και τον καταδίκασε παραδειγματικά.

Ο δράστης έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ενώ πλέον ανοίγει και ο δρόμος για την βεβαίωση του διοικητικού προστίμου ύψους 30.000 ευρώ που θα πρέπει να βεβαιώσει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα μετά και την καταδίκη.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget