Νέο είδος Λύκου... «coywolf»!!! (βίντεο)

Νέο είδος Λύκου... «coywolf»!!! (βίντεο)
Το εκπληκτικό στοιχείο του εν λόγω υβριδίου, όμως, δεν είναι τόσο η ύπαρξή του, όσο ο ρυθμός πολλαπλασιασμού του.

Όπως δήλωσε, μάλιστα, στην «Economist» ο Δρ Ρόλαντ Κέις από το κρατικό πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, ο πληθυσμός των «coywolf» πρέπει να μετρά αρκετά εκατομμύρια. Το υβρίδιο, το οποίο αποκαλείται και «ανατολικό κογιότ», μπορεί να πάει σχεδόν οπουδήποτε.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά έξυπνο ζώο, καθώς κοιτά και από τις δυο κατευθύνσεις πριν περάσει έναν δρόμο. Αναφορικά με το αν το «coywolf» εμφανίζει αρκετές γενετικές αλλαγές από τους προγόνους του, ώστε να θεωρηθεί ξεχωριστό είδος, ο Τζόναθαν Γουέι από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων ισχυρίζεται ότι όντως είναι αρκετά διαφορετικό τόσο γενετικά όσο και μορφολογικά.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το νέο υβρίδιο ζώου εμφανίστηκε τον τελευταίο έναν ή δύο αιώνες, όταν ο πληθυσμός των λύκων μειώθηκε και, σε συνδυασμό με την αποψίλωση των δασών, οι λύκοι κατέβηκαν στις πεδιάδες και αναζήτησαν συντρόφους για να ζευγαρώσουν στους σκύλους και στα
κογιότ.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget