10 βίντεο και αληθινές ιστορίες με σκύλους που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο....(βίντεο)

10 βίντεο και αληθινές ιστορίες με σκύλους που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο....(βίντεο)
Οι σκύλοι είναι τα πιο κοινωνικά πλάσματα του πλανήτη μετά τον άνθρωπο. Αναπτύσσουμε μαζί τους μοναδική σχέση. Βιώνουμε υπέροχα συναισθήματα.

Τα τελευταία χρόνια δεκάδες βίντεο με θέμα την σχέση ανθρώπου σκύλου έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

1. Λένε πως οι σκύλοι αγαπούν την ψυχή του ανθρώπου και όχι τον ίδιο τον άνθρωπο

Είναι το βίντεο που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να κλάψει. Το Labrador που προσπαθεί να πλησιάσει ένα παιδί με σύνδρομο Down. Με απίστευτη ευγένεια και υπομονή που και ο πιο σπουδαγμένος ειδικός δεν θα μπορούσε να το κάνει.




2. Το κουτάβι που χάθηκε

Η Budweiser τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει τις διαφημίσεις της στο συναίσθημα των φιλόζωων. Διαφημίσεις που εκτός από βραβεία έχουν κατακτήσει την καρδιά μας. Το παρακάτω βίντεο είναι απλά ιστορία ενός κουταβιού που χάθηκε αλλά περιγράφει και την σχέση που μπορεί να αναπτύξουν τα ζώα μεταξύ τους.




3. Η καμπάνια για την δωρεά οργάνων

Οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή και δωρίζουν τα όργανά τους για να σώσουν συνανθρώπους τους είναι αξιοθαύμαστοι. Τα παρακάτω πολύ συγκινητικό βίντεο προσπαθεί να ενισχύσει και να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.




4. Η ιστορία από την Ταϊλάνδη που γέμισε τα μάτια μας δάκρυα

Η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο φοβόταν τα σκυλιά. Δεν τα πλησίαζε και θα μπορούσαμε να πούμε πως τα αντιπαθούσε κιόλας. Δείτε πώς ένα σκυλάκι άλλαξε την ζωή αυτής της κοπέλας στο παρακάτω βίντεο.




5. Μην εγκαταλείπεις τον σκύλο σου

Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους στο δρόμο. Σκυλιά που δεν έχουν να φάνε και παλεύουν να επιζήσουν. Έχουν γυριστεί πολλά βίντεο με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη σχετικά με την εγκατάλειψη ζώων. Αυτό που θα δείτε παρακάτω είναι το πιο συγκινητικό στην κατηγορία των animation.




6. Η ιστορία του Hachiko

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην γνωρίζει την ιστορία του Hachiko. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν την ιστορία αυτή. Κάθε λέξη φαίνεται πολύ λίγη. Δείτε το βίντεο και απολαύστε το μεγαλείο της ψυχής ενός σκύλου που αγαπάει με ανιδιοτέλεια.




7. Υπάρχει κάποιος που θα σε περιμένει πάντα

Ακόμα ένα διαφημιστικό της Budweiser. Ό,τι και να κάνεις ο σκύλος σου θα σε αγαπάει και θα σε περιμένει να γυρίσεις. Πριν αποκτήσεις σκύλο μην κοιτάξεις μόνο το παρόν. Κοίτα λίγο το μέλλον και δες αν το φαντάζεσαι μαζί του. Εάν όχι μην τον υιοθετήσεις…




8. Το δώρο

Ένα καταπληκτικό βίντεο με θέμα την εγκατάλειψη. Δες τον κόσμο μέσα από τα μάτια του σκύλου σου. Θα εγκατέλειπες το παιδί σου στον δρόμο; Γιατί το κάνεις στον σκύλο σου;




9. Μία σχέση ζωής

Όταν υιοθετείς σκύλο σημαίνει πως θα είστε μαζί μέχρι το τέλος. Όταν το τέλος πλησιάζει μπορείς να δεις τη ζωή σου μέσα από τις υπέροχες στιγμές που πέρασες μαζί του.




10. Όταν ο σκύλος θρηνεί

Η παρακάτω ιστορία εξελίχθηκε στην γειτονική Τουρκία. Ο Zozo είναι ένας σκύλος που πενθεί με τον δικό του τρόπο για τον χαμό του κηδεμόνα του. Κάθε πρωί πηγαίνει και ξαπλώνει στον τάφο του. Υπάρχουν σχέσεις που δεν τελειώνουν ποτέ.



Πηγή:petsonly.gr
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget