Ο τρόπος που κοιμάται ο σκύλος σας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά του...(Φώτο)

Ο τρόπος που κοιμάται ο σκύλος σας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά του...(Φώτο)
Τα σκυλιά μας είναι πιστά, συντροφικά και αγαπησιάρικα. Όπως και οι άνθρωποι, το καθένα έχει μια μοναδική προσωπικότητα.

Γνωρίζουμε ότι κάθε ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τον καλύτερό του φίλο, και έτσι αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές πολύτιμες πληροφορίες για την αγαπημένη στάση ύπνου του σκύλου σας.

Αποκαλύπτει πολλά για τους μικρούς μας φίλους, τις συνήθειές τους και τις προσωπικότητές τους.

Ύπνος στο πλάι

Αν δείτε το σκύλο σας να κοιμάται σε αυτή τη στάση, τότε σημαίνει ότι νιώθει πολύ άνετα με το περιβάλλον του και νιώθει άνεση και ασφάλεια. Είναι συνήθως ένας ευτυχισμένος, ανέμελος και πολύ πιστός σκύλος.

Μαζεμένο

Αυτή η στάση ύπνου είναι πιο κοινή. Όσα σκυλιά κοιμούνται έτσι προσπαθούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Αν ο σκύλος σας κοιμάται έτσι, τότε πιθανόν είναι καλόβολος, είναι πολύ φιλικός και γλυκός.

Απλωμένο μπρούμυτα

Σκυλιά που κοιμούνται σε τέτοια στάση, με τα πόδια τους απλωμένα και τη κοιλιά τους στο πάτωμα, έχουν σπουδαία προσωπικότητα. Είναι πάντα γεμάτα με ενέργεια, παρακινούνται εύκολα και είναι χαρούμενα. Αυτή η στάση είναι πιο κοινή σε κουτάβια, παρά σε ενήλικα σκυλιά.

Ανάσκελα με τα πόδια ψηλά

Κάθε φορά που βλέπετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο να κοιμάται σε τέτοια στάση, σίγουρα σας κάνει να χαμογελάσετε. Αυτή η στάση είναι πολύ βολική γι” αυτά. Αυτά τα σκυλιά διαθέτουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και νιώθουν ασφάλεια και χαρά να είναι είναι μαζί με την οικογένειά τους. Όσα σκυλιά προτιμούν αυτή τη στάση ύπνου τείνουν να είναι χαλαρά και ανεξάρτητα.

Ύπνος στη κοιλιά

Αν το κατοικίδιό σας προτιμά αυτή τη στάση ύπνου, σημαίνει ότι δεν νιώθει τελείως χαλαρωμένο. Αυτή η στάση είναι συνήθως σαν προετοιμασία για τον πιο βαθύ ύπνο που έρχεται. Σκυλιά που αγαπούν αυτή τη στάση συχνά είναι δραστήρια και περιπετειώδη, και είναι πάντα έτοιμα να διασκεδάσουν μαζί σας. Συνήθως έχουν γλυκές προσωπικότητες, αν μπορεί να είναι λιγάκι ντροπαλά.

Ανάσκελα

Αυτή η στάση δεν θυμίζει ότι κάποιος λιποθύμησε; Μην ανησυχείτε, όλα είναι καλά με το σκυλάκι σας. Κοιμούνται σε αυτή τη στάση για να δροσιστούν πιο γρήγορα. Σκυλιά που κοιμούνται σε τέτοια στάση είναι ευτυχισμένα, νιώθουν ασφάλεια και είναι χαλαρωμένα. Επιπλέον, αυτά τα σκυλιά προσαρμόζονται εύκολα σε νέες συνθήκες.

Μάθατε κάτι νέο για την προσωπικότητα του σκύλου σας;


Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η αν θες άφησε ένα σχόλιο. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget