Συμβουλές για την ασήμαντη εκπαίδευση ούρησης του σκύλου σας (νέοι και ηλικιωμένοι)

Συμβουλές για την ασήμαντη εκπαίδευση ούρησης του σκύλου σας (νέοι και ηλικιωμένοι)
Η ασήμαντη αυτή εκπαίδευση του νέου σας κουταβιού ή του ηλικιωμένου σκύλου μπορεί μερικές φορές να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Ωστόσο, με τα παρακάτω βήματα και μια πινελιά της υπομονής, μπορείτε να έχετε τον σκύλο σας εκπαιδευμένο γρήγορα!

Κρατώντας ένα χρονοδιάγραμμα, εστιάζοντας στους χρόνους που χρειάζεται ο σκύλος σας, διατηρώντας την περιοχή καθαρή και σταματώντας τα ατυχήματα πριν συμβούν, θα γίνει πολύ ευκολότερη η διαδικασία κατάρτισης.

Δημιουργήστε ένα Πρόγραμμα

Ο συγχρονισμός των εξόδων του σκυλιού σας γύρω από ένα καθορισμένο πρόγραμμα είναι ο απλούστερος τρόπος για να πάρετε το σκυλί σας με τη συνήθεια να πηγαίνει σε κατάλληλα μέρη. Τα περισσότερα σκυλιά θα πρέπει να βγαίνουν περίπου 5-15 λεπτά μετά από δραστηριότητες όπως το φαγητό και το νερό, το παιχνίδι ή το ξύπνημα από έναν υπνάκο. Ο ενθουσιασμός όπως ένας ιδιοκτήτης που έρχεται στο σπίτι μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που ένα σκυλί πρέπει να ουρήσει. Λάβετε υπόψη σας όταν συμβαίνουν αυτά τα συμβάντα κατά την ημέρα του σκύλου σας να προγραμματίζετετε αντίστοιχα μια βόλτα έξω με το σκυλί σας.

Γνωρίστε το σώμα του σκύλου σας

Τα μικρά κουτάβια και τα ηλικιωμένα σκυλιά με προβλήματα υγείας μπορεί να χρειαστεί να πάνε έξω πιο συχνά από ένα τυπικό υγιές ενήλικο σκυλί. Για τα κουτάβια, ο κανόνας είναι ότι μπορούν να κρατήσουν την ουροδόχο κύστη τους το πολύ 1 ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ένα κουτάβι ηλικίας 2 μηνών μπορεί να κρατήσει το γιογιό του για μέγιστο διάστημα 2 ωρών. Αυτός είναι μόνο ένας γενικός κανόνας και οι μικρότεροι σκύλοι ή εκείνοι που έχουν προβλήματα ελέγχου της ουροδόχου κύστης μπορεί να χρειαστούν ακόμα πιο συχνές εξόδους. Να είστε βέβαιος να μην αφήσετε ποτέ το σκυλί σας να μείνει περισσότερο από 8 ώρες χωρίς διάλειμμα ούρησης για να αποφευχθεί η βλάβη της ουροδόχου κύστης τους!

Γνωρίστε την Υγεία του Ηλικιωμένου Σκύλου σας

Στα ηλικιωμένα σκυλιά, τα προβλήματα υγείας μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν ατυχήματα στο σπίτι. Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή το ηλικιωμένο σκυλί σας αρχίζει να δείχνει σημάδια «ξεχνώντας» την εκπαίδευσή του / της είναι μια καλή ιδέα να προγραμματίσετε μια εξέταση ευεξίας με τον κτηνίατρο σας. Οι λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, η απώλεια της ουροδόχου κύστης και ο μυϊκός τόνος, ακόμη και η γήρανση του εγκεφάλου, μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα. Τα ανακουφιστικά φάρμακα και η κατάρτιση μπορούν να βοηθήσουν το ηλικιωμένο σκυλί σας να επιστρέψει στο προγραμμά του.

Μην τιμωρείτε το σκυλί σας!

Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή το σκυλί σας έχει ένα ατύχημα, μην τους απαγχώνετε! Η κουδουνίστρωση μπορεί να προκαλέσει πραγματικά το σκυλί σας να αρχίσει να κρύβει τα ατυχήματα του γύρω από το σπίτι, καθιστώντας την εκπαίδευση περισσότερο από έναν εφιάλτη και ενδεχομένως προκαλώντας κίνδυνο για την υγεία του. Αν πιάσετε το σκυλί σας με ατύχημα, αμέσως σταματήσετε τον και βγάλτε τον έξω για να τελειώσει. Αν τελειώσει έξω, επαίνεσε τον για να πάει στο σωστό σημείο! Επιπλέον, κάθε φορά που το σκυλί σας πηγαίνει έξω χωρίς να ουρεί οπουδήποτε, να τον επαίνεσετε και να του προσφέρετε περιποιήσεις για να ενθαρρύνετε τη συμπεριφορά του.

Διατηρήστε το καθαρό

Ο καθαρισμός των ατυχημάτων είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα στην ασήμαντη εκπαίδευση. Αν δεν καθαριστεί σωστά, ένα σημείο ατυχήματος μπορεί να προσελκύσει το σκυλί σας να επιστρέψει και να πάει εκεί πάλι. Χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό με βάση ένζυμα είναι το καλύτερο, καθώς θα καταστρέψει τα σωματίδια ούρων και κοπράνων στην περιοχή των ατυχημάτων, αφαιρώντας το άρωμα και την πιθανή έλξη για να το ξανακάνει εκεί.
Η ασήμαντη προπόνηση δεν χρειάζεται να είναι σκληρή! Με τις παραπάνω συμβουλές, λίγη υπομονή και πολλή αγάπη και έπαινο, μπορείτε να έχετε το νέο σας κουτάβι ή το ηλικιωμένο σκυλί σας σε καλό δρόμο σε χρόνο μηδέν.
Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget