Θεσσαλονίκη: Βγάζει βόλτα την παράλυτη σκυλίτσα του με καροτσάκι μωρού (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Βγάζει βόλτα την παράλυτη σκυλίτσα του με καροτσάκι μωρού (βίντεο)
Σε μια εποχή όπου οι πράξεις βίας εις βάρος των ζώων είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν γύρω μας κάποιοι συνάνθρωποι μας με δυνατή ψυχή που πάνε κόντρα στο κλίμα της κοινωνικής απάθειας και της σκληρότητας απέναντι στους αδύναμους, και πορεύονται στην ζωή τους με σεβασμό και πίστη στις υψηλές αξίες.

Έναν τέτοιο σπουδαίο άνθρωπο είχε την τύχη να συναντήσει τυχαία την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 ο Ηρακλής Δημητριάδης, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στην περιοχή Αναλήψεως στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Δεν τον βρήκε όμως μόνο του. Μαζί του είχε και την παράλυτη σκυλίτσα του, την οποία πήγαινε βόλτα με ένα καροτσάκι μωρού.

Αυτός ο άνδρας για να μην στερήσει από την σκυλίτσα του - που είναι παράλυτη εδώ και δύο χρόνια - τη χαρά της βόλτας, χρησιμοποιεί εκτός από αναπηρικό αμαξίδιο κι ένα καροτσάκι μωρού ώστε να μπορεί να βγαίνει έξω από το σπίτι και να διαρκεί περισσότερο η βόλτα της χωρίς να κουράζεται ιδιαίτερα επιβαρύνοντας τα μπροστινά της ποδαράκια. Όπως είπε στον Ηρακλή Δημητριάδη παράλληλα με την βολτίτσα τους, βοηθάει την σκυλίτσα του να σταθεί όρθια για να κάνει την ανάγκη της περνώντας ένα ύφασμα κάτω από την κοιλιά της ώστε να στηρίζονται τα δύο πίσω παράλυτα πόδια της.

Η σκυλίτσα που ακούει στο όνομα Ίρμα, έχει αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο πριν από δύο χρόνια πρόσφερε η Pet Weels που δραστηριοποιείται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Λόγω όμως της ηλικίας της, η σκυλίτσα απέκτησε κάποια προβλήματα αστάθειας στα μπροστινά της πόδια και γι΄αυτό τον λόγο ο κηδεμόνας της την βγάζει βόλτα και με το καροτσάκι μωρού.


Ο Πάρης Γκουντρουμπής επικοινώνησε χθες με τον κηδεμόνα της και τον ενημέρωσε ότι η Pet Weels προσφέρεται να τροποποιήσει αφιλοκερδώς το αμαξίδιο της σκυλίτσας ή ακόμα αν χρειαστεί να της κατασκευάσει καινούργιο ώστε να βοηθηθεί το ζώο και να μπορεί να βγαίνει βόλτα χωρίς να είναι αναγκαία η χρήση του καροτσιού.
Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget