Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο κατοικίδιο σου ταιριάζει

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο κατοικίδιο σου ταιριάζει
Αγαπάς τα ζώα; Ή μήπως είσαι από εκείνους που τα θεωρούν μεγάλη ευθύνη και δέσμευση;

Κριός: Προτιμάς να φροντίζεις τα αδέσποτα της γειτονιάς σου, να τα ταϊζεις, να τα στειρώνεις, αλλά δε σου αρέσει να τα βάζεις σπίτι σου.

Ταύρος: Το ιδανικό κατοικίδιο για σένα είναι ένας παπαγάλος. Θα κάθεται ήσυχος πάνω στο στασίδι του και θα επαναλαμβάνει ότι λες, το λες και ιδανική παρέα.

Δίδυμος: Είναι ο τύπος που διατηρεί ενυδρείο με εξωτικά τροπικά ψάρια, ενώ το αγαπημένο του πιθανότατα θα είναι ένας καρχαρίας ή ένα πιράνχα.

Καρκίνος: Έχει οπωσδήποτε ένα σκύλο και μπορεί να έχει και περισσότερους, δύο, τρεις, ανάλογα το χώρο και τις υποχρεώσεις του. Πάντως πρόκειται για dog person.

Λέων: Εννοείται ότι είναι αρχηγός όλων των ζώων, αφού βασιλεύει στη ζούγκλα, αλλά προτιμά το καθένα να κοιμάται στη φωλιά του και να τον πλησιάσει μόνο για το #bendtheknee.

Παρθένος: Το κουνέλι κατά προτίμηση που δε μεγαλώνει είναι ο ιδανικός φίλος για αυτό το ζώδιο αφού είναι πρόσχαρο, ήσυχο και μπορεί να αράξει άνετα μέσα στο κλουβί του για αρκετή ώρα.

Ζυγός: Ένα καλοταϊσμένο χρυσόψαρο είναι υπέρ αρκετό για τον πολυάσχολο Ζυγό ο οποίος εξαντλεί τη στοργή του στο πορτοκαλί παχουλό ψάρι με τη μνήμη των 3 δευτερολέπτων.

Σκορπιός: Άνετα θα μπορούσε να περιποιείται ένα ερπετό, το οποίο θα ήταν ένα συνετό ιγκουάνα που θα περίμενε να φάει κρεμασμένο από το κλαδί του μέσα στη γυάλα του.

Τοξότης: Αν η γάτα μπορούσε να επιλέξει άνθρωπο, τότε θα επέλεγε οπωσδήποτε τον Τοξότη. Ιδανικός cat person αφού αν ήταν ζώο θα ήταν οπωσδήποτε γάτα. Ίσως και να έχει μετεμψυχωθεί.

Αιγόκερως: Το χάμστερ το οποίο φέρνει ατελείωτους γύρους μέσα στο μύλο του είναι το κατοικίδιο κατατεθέν του Αιγόκερου. Θα του καθαρίζει το πριονίδι, θα του δίνει να κρύβει τροφή στα μάγουλά του και θα περνάνε πολύ ωραία.

Υδροχόος: Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να είχε άνετα φάρμα. Κατσίκες, πρόβατα, αγελάδες, κότες πόνι, οπωσδήποτε ο Υδροχόος θα είναι ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ζώων που θα τα τάιζε βιολογικές τροφές.

Ιχθείς: Ένα καναρίνι που θα κελαηδάει ανελέητα όλο το εικοσιτετράωρο είναι η αδυναμία του και το ταϊζει το καλύτερο καναβούρι της πιάτσας ενώ του σφυράει και κάνουν και ντουέτο.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget