ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!! - Μαμά σκυλίτσα μεταφέρει προσεκτικά τα μωρά της σε ένα ζεστό μέρος για να τα προστατέψει από την άγρια καταιγίδα (βίντεο)

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!! - Μαμά σκυλίτσα μεταφέρει προσεκτικά τα μωρά της σε ένα ζεστό μέρος για να τα προστατέψει από την άγρια καταιγίδα (βίντεο)
Μάνα είναι μόνο μία...για όλα τα ζωντανά πλάσματα πάνω στη γη!!!!!!!!!

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που μία στοργική μαμά σκυλίτσα μεταφέρει απαλά τα νεογέννητα μωρά της σε ένα στεγνό σημείο μόλις ξεσπάει καταρρακτώδης βροχή.

Η σκυλίτσα περνάει στην άκρη ενός φράχτη, όπου είχε τοποθετήσει προηγουμένως τα μωρά της, πριν τα πάρει απαλά ένα- ένα στο στόμα της.

Η στοργική μητέρα καταγράφηκε να μεταφέρει ένα από τα νεογνά της κάτω από μια βεράντα όπου βρίσκονται και τα άλλα αδέλφια του.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στην πόλη Dumaguete, στις Φιλιππίνες, δείχνει το μεγαλειώδες ένστικτο της μητέρας που σπεύδει άμεσα να βοηθήσει τα μωρά της.

Για να στεγνώσει τα κουτάβια, τα γλείφει και στη συνέχεια τα ζεσταίνει χρησιμοποιώντας τη θερμότητα του σώματός της.

Το συγκινητικό βίντεο καταγράφηκε στη Dumaguete των Φιλιππίνων, η οποία κατακλύζεται από έντονες βροχές τους περισσότερους μήνες του έτους.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget